Ćirilica   |   Latinica   |   English   |  

Како пронаћи стоматолога

Којег стоматолога ћете одабрати и коме ћете поверити бригу о вашем оралном здрављу је ваша лична одлука. Са стоматологом ћете разговарати, од њега ћете учити, код стоматолога ћете се осећати пријатно и сигурно.

Можда ће вам неки од ових савета помоћи да се одлучите:

Препорука - Пријатељи, рођаци, суседи, колеге на послу, ваш лекар, ваш фармацеут вам можда може помоћи својом препоруком и искуством да се одлучите и одаберете свог стоматолога.

Упут - У случају да вам је потребан специјалиста или да мењате место боравка, најбољу препоруку ће вам дати ваш стоматолог.

Списак стоматолошких ординација- Различита удружења стоматолога поседују стоматолошке именике.

Стоматолошка комора Србије вам омогућава да на овом месту пронађете стоматолога, члана СКС и регистровану стоматолошку ординацију у вашем месту:

 

пронађи стоматолога у свом граду

 

Добра брига о оралном здрављу захтева добру сарадњу између пацијента, стоматолога и целог стоматолошког тима.

Може вам бити важна и локација ординације, радно време ординације, уколико имате децу да ли и она могу бити пацијенти у истој ординацији, какви су услови плаћања стоматолошких услуга, колико унапред је неопходно заказати посету, да ли у случају хитности можете рачунати да ћете бити примљени одмах, чак и ван радног времена ординације.

Сви савети су информативног карактера и не могу заменити професионалну негу коју ћете добити искључиво од вашег стоматолога који има знање и стручност да дијагностикује и санира проблеме вазане за ваше орално здравље.